logo

Vesolje se je končalo

Napisal/a dne 5. 1. 2008 Predstave

V vesoljski ladji Zlato srceV Stopotju, restavraciji ob koncu vesolja, gostje z genialnim voditeljem Maxom Quordlepleenom dočakajo sam konec vesolja, nakar se po poobedku vrnejo v svoje časove in dimenzije … Tudi Gledejci smo se po uspešni premieri vrnili v realni veseli December, poln pokov, bliskov in piskov.
Tokratna Gledejina predstava je nekoliko drugačna od drugih, kar je med občinstvom gotovo povzročilo različne reakcije: od najbolj navdušenih do takih, ki se jim je predstava zdela nerazumljiva in tematika vprašljiva.
Dejstvo je, da tokratna predstava ne ponuja vnaprej izdelanih moralnih naukov, ampak zastavlja temeljna vprašanja, na katera si mora odgovor poiskati vsak sam.
Tisti, ki si predstave niste utegnili ogledati, si jo boste lahko na kateri od prihodnjih ponovitev ali gostovanj, o katerih vas bomo obveščali tu, do takrat pa vas vabim k ogledu galerije fotografij s predstave.
Vse, kar se zgodi, se zgodi

Med izdelovanjem predstave, ustvarjanjem kostumov in impro igrami včasih umiramo od smeha … Majhen pokuk v zaodrje in na vaje vam ponujamo v tej galeriji.
Igralska zasedba